Beweeg Event

Inleiding
Tennisschool Gijs organiseerd samen met de KNLTB beweegevents. Op deze dag zullen kinderen op leuke en speelse wijze zo’n 1.5 uur coordinatieve en motorische vaardigheden ontwikkelen. Ieder kind van 6 tot en met 12  jaar kan deelnemen aan deze dag.

Waarom
In Nederland is in toennemende mate sprake van beweegarmoede. Kinderen beschikken over steeds mindere coordinatieve en motorische vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat tennisontwikkeling steeds lastiger wordt, daar waar bepaalde coordinatieve en motorische vaardigheden voorwaardelijk zijn voor het goed kunnen aanleren van tennis. Dit beweegevent zorgt ervoor dat kinderen deze vaardigheden trainen.

Inhoud
Op deze dag zullen fysieke trainers van de KNLTB en Tennisschool Gijs aanwezig zijn. Via verschillende onderdelen en spelvormen zal op deze dag coordinatie, balans, snelheid, kracht en behendigheid getraind worden. Deze motorische vaardigheden zullen op een wijze aangeboden worden dat ze niet tennis specifiek zijn, met andere woorden, ieder kind zou aan deze dag mee kunnen doen. Ook zal er na afloop van het beweegevent aandacht zijn voor ‘gezonde voeding’, daar waar we willen dat kinderen zich bewuster worden wat ze eten en welke voordelen dit heeft. 

Inschrijven
Inschrijven doet men via onderstaande link.

Info eerst volgende beweeg event: 

Datum: Zaterdag 12 januari.
Inschrijven tot en met: Woensdag 9 januari 23.59 uur.
Waar: Club Pellikaan Goirle.
Adres: De Tolstaak 1, 5051NX Goirle.
Tijd: 15.00-16.30 uur, graag een kwartier voor aanvang aanwezig.
Voor: Kinderen die tennissen en de leeftijd hebben van 6 t/m 12 jaar.
Meenemen: racket, sportieve kleding en sportieve schoenen zonder zwarte zolen.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld bedraagt €7.50,- per beweeg event.

LEES BOVENSTAANDE INFORMATIE GOED DOOR!

Persoonlijke gegevens
Tennis gegevens


Event