KNLTB Scoutingsdag

KNLTB Scoutingsdag

Vanaf september 2016 werkt de KNLTB nauw samen met gecertificeerde tennisscholen. Deze tennisscholen spelen een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers. Tennisschool Gijs is de gecertificeerde tennisschool in de regio centraal-brabant.  De KNLTB scoutingsdag wordt georganiseerd door Tennisschool Gijs namens de KNLTB. Deze dag is bedoeld om het niveau van de kinderen uit de regio te monitoren en mogelijke  spelers of spelertjes een plek aan te bieden in onze tennisschool. Ieder kind dat speelt in de kleuren rood, oranje en groen mag deelnemen. 

Scoutingsdag 18 Tamaela

Voor wie is het:
Kinderen uit geboortejaar 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 die veel plezier hebben in tennis en daarnaast fanatiek zijn.

Inhoud van de KNLTB Scoutingsdag

De kinderen spelen een aantal wedstrijdjes waarbij met aangepast materiaal gespeeld wordt en waarbij plezier centraal staat. De scoutingsdag duurt circa 1.5 uur. Na een gezamelijke warming-up, zullen er wedstrijden gespeeld worden. Trainers van Tennisschool Gijs zullen van dit moment gebruik maken om het tennisniveau van de regio in te monitoren. Daarnaast is het doel kinderen met aanleg voor tennis uit de regio met elkaar in aanraking te laten komen.

Eerst volgende scoutingsdag: Schrijf op tijd in vol = vol

Wanneer: Zaterdag 23 maart (13.30-15.00u rood en oranje, 15.15-16.45u groen)
Waar: Club Pellikaan, Tolkstaak 1, Goirle
Contactpersoon: Bonno van den Hout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-31787454
Kosten deelname: Gratis

Inschrijven:
Inschrijven dient te gebeuren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, geb-datum, club, kleur bal en aantal jaar tennis ervaring.