Vriendjes en vriendinnetjes tennis

Donderdag 21 september mochten de kinderen die bij TC Gilze op de bal- en slagvaardigheid zitten een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de tennisles.

Het is één van de manieren hoe bevlogen trainster Ellen Spitzen de jeugd in Gilze in aanraking probeert te laten komen met tennis. Zo konden deze vriendjes zien wat je bij de tennisles allemaal kunt leren en konden ze uiteraard zelf meedoen met diverse bal-, slag- en coördinatie oefeningen.

Wil jij ook beginnen met tennissen en ben je 8 jaar of jonger dan kun je bij TC Gilze op donderdagmiddag starten bij de bal- en slagvaardigheid. Hiervoor hoef je geen lid te worden van de tennisvereniging en er zijn leenrackets aanwezig.De kosten voor 15 lessen zijn slechts 45 euro. Voor meer info graag een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook andere, bij Tennisschool Gijs aangesloten verengingen, hebben mogelijkheden voor instuif- en of proeflessen. Neem hiervoor contact op met desbetreffende verenigingsleraar.

Met sportieve groet,

Bonno van den Hout
Tennisschool Gijs