Scoutingdag bij Tennisschool Gijs

Zaterdag 16 juni is er een scoutingdag bij Tennisschool Gijs vooor kinderen die tennissen in rood, oranje of groen!

KNLTB Scoutingdag

Vanaf september 2016 werkt de KNLTB nauw samen met gecertificeerde tennisscholen. Deze tennisscholen spelen een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers. Tennisschool Gijs is de gecertificeerde tennisschool in de regio centraal-brabant.  De KNLTB scoutingsdag wordt georganiseerd door Tennisschool Gijs namens de KNLTB. Deze dag is bedoeld om het niveau van de kinderen uit de regio te monitoren en mogelijke  spelers of spelertjes een plek aan te bieden in onze tennisschool. Ieder kind dat speelt in de kleuren rood, oranje en groen mag deelnemen. 

Voor wie is het:
Kinderen uit geboortejaar 2007,2008, 2009, 2010, 2011 of 2012 die veel plezier hebben in tennis en daarnaast fanatiek zijn.

Inhoud van de KNLTB Scoutingdag

De kinderen spelen een aantal wedstrijdjes waarbij met aangepast materiaal gespeeld wordt en waarbij plezier centraal staat. De scoutingsdag duurt circa 1.5 uur. Na een gezamelijke warming-up, zullen er wedstrijden gespeeld worden. Trainers van Tennisschool Gijs zullen van dit moment gebruik maken om het tennisniveau van de regio te monitoren. Daarnaast is het doel om kinderen met aanleg voor tennis uit de regio met elkaar in aanraking te laten komen.

Eerst volgende scoutingdag: Schrijf op tijd in Vol = Vol

Wanneer: Zaterdag 16 juni 14.00-17.00(14.00-15.30u rood en oranje, 15.30-17.00 groen)
Waar: Club Pellikaan, Tolkstaak 1, Goirle
Contactpersoon: Bonno van den Hout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-31787454
Kosten deelname: Gratis

Inschrijven:
Inschrijven dient te gebeuren via onderstaande link en is mogelijk tot en met zondag 10 juni!

Link inschrijven scoutingdag KNLTB