Resultaten

In dit overzicht tref je resultaten van spelers van Tennisschool Gijs

DJK 18 prijswinnaars

December 2018:

-Joann Leijten wist het ***JRT te winnen in Rotterdam bij de meisjes t/m 12 jaar.
-Jayden Lonwijk wist de halve finale te halen bij het **** JRT in Alphen aan de Rijn bij de meisjes t/m 12 jaar.
-Feline Docters van Leeuwen werd 2de bij het * JRT in Apeldoorn. Erg knap als 9-jarige!
-Siebe Vermeulen, Bastijn Docters van Leeuwen en Berkant Barut wisten bij het * JRT jongens t/m 14 jaar in Apeldoorn allemaal de poulefase door te komen maar verloren vervolgens helaas hun volgende wedstrijd. Hetzelfde gold voor Gelissa Verheijen bij hetzelfde toernooi bij meisjes t/m 12 jaar.
-Nikki van der Wensch behaalde de kwartfinale bij de meisjes t/m 14 bij het ** JRT in Vught.

September 2018:

-Yari de Jong wist in de HE6 de districts masters Centraal-Brabant te winnen, ook won hij bij RCW de HE5 in het enkelspel.
-Jayden Lonwijk wist tweede te worden bij de DE6 bij districts masters Centraal-Brabant. 
-In de DE7 was er een tweede plaats voor Robyn Schoonus en een 3de plaats voor Joann Leijten.
-Jip Swanenvleugel wist bij deze masters de HE7 te winnen. Daarnaast won hij bij Sla Raak Oisterwijk de HE6.
-Feline Docters van Leeuwen wist bij de Jeugd Masters Centraal-Brabant 1ste te worden in groen bij de meisjes.
-Harm verschoof won bij de Jeugd Masters Centraal-Brabant JE t/m 14 jaar maarliefst 4 wedstrijden en werd hiermee eerste!
-Hope Woestenberg wist in diezelfde categorie maar dan bij de meisjes te winnen.

Augustus 2018:
-Jayden Lonwijk wist bij de meisjes tot en met 12 jaar NEDERLANDS KAMPIOEN te worden. Dit zonder setverlies, een schitterende prestatie!
-In de weken voorafgaande de Nederlandse Kampioenschappen wist Jayden al twee keer de finale te behalen van JRT**** toernooien.
-Naast de titel in het enkelspel wist Jayden ook nog eens de halve finale in het dubbelspel te behalen.
-Joann Leijten wist voor het eerste de poulefase van een JRT**** te overleven, ze verloor in de kwartfinale van trainingsmaatje Jayden Lonwijk.
-Sem Reterink wist bij het open jeugd toernooi bij de Pettelaer in Den Bosch te finale te halen bij jongens tot en met 14. Erg knap om te bedenken dat Sem pas 10 jaar oud is!

Juli 2018:
-Tess de Vocht wist de dames enkel 4 te winnen bij TC Tilburg, Jayden Lonwijk wist hetzelfde te doen in de dames enkel 5.
-Joann Leijten wist tweede te worden in de dames enkel 5, ze verloor in de finale van Jayden. Een tweede plek was er ook voor Jip Swanenvleugel in de heren enkel 6.
-Er was ook nog dubbelsucces in Tilburg. Robyn Schoonus en Michelle Meeusen wisten de damesdubbel 5 te winnen.
-In de categorie groen was er een heuse prijzenregen voor TSG bij LTC Goirle. Een eerste plaats voor Gelissa Verheijen en een tweede plaats voor Olivia Butter. Ook bij de jongens was er een '1/2tje'. Noel Sparidaens werd 1ste en Cas Wildemans 2de. Noel en Cas wisten samen ook nog eens de dubbel te winnen!
-Bij de jongens t/m 14 jaar was het Finn van der Schoot die de overwinning greep door in de finale trainingsmaatje Tygho Schoonus te verslaan. Een week later wist Finn 2de te worden bij het JRT* bij OTC de Warande in de leeftijd t/m 14 jaar.
-Bij de jongens dubbel t/m 14 jaar was de 1ste plek voor Siebe Vermeulen en Jaiz Benjaddi. 
-In Oosterhout bij OTC de Warande werd er een JRT* gespeeld, met bij de jongensdubbel t/m 14 jaar een TSG Finale. Hierin waren Finn van der Schoot en Harm Verschoof te sterk voor Raul den Boer en Martijn van der Heijden.
-Harm Verschoof verloor de halve finale nipt in de 3de set tie-break van de latere winnaar bij jongens t/m 14 jaar.
-Yari de Jong wist bij TC Bas Dongen 1ste te worden in de HE5 en tweede in de HE4. Een week later bij TC Cash werd hij wederom 2de in de HE4, door in de finale te verliezen van mede TSG spelers Maurits Godthelp
-Michelle Meeusen bereikte in Dongen de finale in de HE5, welke ze vervolgens verloor. In de DD5 trok ze ook nipt aan het kortste eind met Robyn Schoonus.
-Jayden Lonwijk had weer een prachtige week door tweede te worden bij het JRT**** in Haaren t/m 12 jaar. Joann Leijten wist een poulewedstrijd te winnen.
-Bij TC Cash deden enkele jongeTSG spelers mee bij de volwasennen. Extra knap daarom dat zowel Tygho Schoonus als Hope Woestenberg de 7 wisten te winnen. Hope deed dit door te winnen in de finale van trainingsmaatje Nikki van der Wensch.
-Lex Timmermans won de HE3 bij de Mattenkloppers in Waalwijk.
-Jayden Lonwijk wist 2de worden bij het JRT**** in Alphen aan de Rijn. Ze wist onderweg naar de finale trainingsmaatje Joann Leijten te verslaan, die zich voor de eerste keer bij de laatste 8 plaatste bij een JRT****. Jayden wist de finale in de dubbel wel te winnen.
-Thijmen Widlak wist in de categorie groen de finale te halen na 4 overwinningen. 

Juni 2018:

-Tygho Schoonus en Jaiz Benjaddi wisten tijdens het JRT 2** jongens tm 12 jaar in Vugt de winst te grijpen.
-Jayden Lonwijk wist samen met haar dubbelspelpartner Evi Roobol het JRT 4**** te winnen in Rosmalen bij meisjes t/m 12 jaar.
-Bij de DJK Centraal-Brabant mogen twee tennisschool Gijs spelers zichzelf kampioen noemen; Cas Wildemans in oranje en Jayden Lonwijk bij meisjes t/m 12 jaar.
-Verder was er bij de DJK een 2de plaats voor Lizzy de Waal in oranje, een 3de plaats voor Joann Leijten bij meisjes t/m 12 jaar en Olivia Butter bij meisjes groen en een 4de plaats voor Gelissa Verheijen.
-Een mooie mijlpaal voor Tess de Vocht! Ze versloeg de 1ste geplaatst bij het kwalificatie toernooi van de 1* in Rotterdam en ze mocht hierdoor voor het eerst haar opwachting maken in het hoofdtoernooi van een NRT.

Mei 2018:

-Feline docters van Leeuwen wint DJK West-Brabant 2018 in groen. Een mooie prestatie van Feline. Ze wint haar eerste districtsjeugdkampioenschap!
-Goede resultaten voor Jayden Lonwijk bij het JRT**** in Spijkenisse. Een halve finale bij het enkelspel meisjes t/m 12 en een finaleplaats bij het dubbelspel!