Toptennis

Tennisschool Gijs is in 2002 opgericht door Gijs Verheijen en nog steeds staat hij met zijn team vol passie op de tennisbaan. In deze periode heeft hij, naast talloze districts- en Brabantse kampioenschappen, diverse Nederlandse kampioenen opgeleid. Sinds 2016 is de samenwerking met de KNLTB gestart, wat betekent dat Tennisschool Gijs als gecertificeerde tennisschool mede verantwoordelijk is voor het opleiden van tennistalent in Nederland.

Tennisschool Gijs is voor het seizoen 2021 - 2022 wederom gecertificeerd door de KNLTB. Klik hier voor het bericht van de KNLTB.

Visie:

“We willen jonge, talentvolle spelers en speelsters de gelegenheid bieden om tot optimale tennisprestaties te komen. Dit in een prettige en sportieve omgeving, waarbij respect, discipline, doorzettingsvermogen en volle inzet de basisbegrippen zijn voor de tennis- én persoonsontwikkeling.''

Het trainersteam is van mening dat tennisprestaties alleen optimaal kunnen zijn als er voldoende aandacht is voor de ontwikkeling van de persoonlijkheid van de jonge tennisser. Er wordt hierbij een basis gelegd die goed bruikbaar is in het succesvol kunnen functioneren van de opgroeiende jongere in zijn of haar dagelijkse leven. Grondwaarden die binnen de tennistraining ontwikkeld worden zullen ook van belang kunnen zijn bij huidige en toekomstige situaties buiten de tennislijnen. Tennisschool Gijs probeert op deze wijze karakter- en persoonsontwikkeling te combineren met tennisontwikkeling.