Instroompartner KNLTB

De instroomtrainingen zijn aanvullend op clubtrainingen, zodat kinderen ‘gewoon’ lid kunnen blijven bij hun vereniging en toch worden aangesproken in hun behoefte om nóg beter te worden in tennis. Deze additionele training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, waardoor ze ook weer langer lid blijven van de eigen vereniging en meer wedstrijden zullen spelen. Voor de KNLTB is dit tevens een manier om talent te herkennen. Daarnaast brengen we de ouders meer bij elkaar, zodat ze kennis met elkaar kunnen delen omtrent jeugdtennis. Bonno van den Hout van Tennnisschool Gijs is geselecteerd als trainer door de KNLTB om de instroomtraining te verzorgen. Er zijn in totaal 41 locaties waar instroomtraining word gegeven in Nederland. De lessen vinden plaats bij Club Pellikaan in Goirle.

Wanneer?

De instroomtraining van Tennisschool Gijs zal plaats gaan vinden op zaterdagmiddag. Exacte informatie hierover volgt nog.

Voorspeeldagen

Instroomtrainingen worden op twee niveaus gefaciliteerd: oranje (7/8 jaar) en groen (9/10 jaar) waarbij een uitgangspunt is dat een trainingsgroep bestaat uit 8 tot 10 gelijkwaardige kinderen. De instroomgroepen worden samengesteld tijdens een voorspeeldag. Ideaal gezien vinden deze voorspeeldagen in juni plaats, maar vanwege de coronacrisis worden deze verplaatst naar augustus/september. Vanaf begin juni wordt alle informatie op deze website geplaatst en is het mogelijk om in te schrijven. Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de voorspeeldag.

Eerst volgende voorspeeldag

De voorspeeldag van de instroomtraining heeft 29 augustus 2020 plaatsgevonden. Mocht je later willen instromen bij de instroomtraining?
Bespreek de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Persoonlijke gegevens
Tennis gegevens
Toernooi