Medische begeleiding

Sinds 2010 is Tennisschool Gijs een samenwerking aangegaan met Medifit Fysiotherapie. Deze samenwerking houdt in dat Medifit Fysiotherapie de medische begeleiding verzorgt van spelers van Tennisschool Gijs. De sportfysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie zijn gespecialiseerd in manuele therapie, sportfysiotherapie (voor kinderen) zowel in het behandelen als het opstellen en begeleiden van revalidatie – en trainingsprogramma’s. De contactpersoon voor Tennisschool Gijs is Sebastian Siebes. De voordelen die dit voor de tennissers van Tennisschool Gijs heeft zijn als volgt:

  • De sportfysiotherapeuten binnen Medifit Fysiotherapie hebben veel ervaring op het gebied van begeleiding en revalidatie van topsporters.
  • Door de dagelijkse samenwerking met Tennisschool Gijs kun je altijd snel terecht en begeleiden we je samen met Tennisschool Gijs terug naar je oude niveau of beter.
  • Door ons werk met topsporters hebben we een netwerk van orthopeden, sportartsen en podotherapeuten opgebouwd. Wij kunnen snel voor jou een afspraak regelen bij een van deze specialisten als het nodig is. Eerste afspraak binnen 48 uur.
  • Daarnaast hebben we voor alle Tennisschool Gijs spelers iedere week een inloopuur bij Medifit op maandag van 19.00-20.00u en donderdag van 18.00-18.30 uur.

Meer informatie over Medifit Fysiotherapie vind je op hun website.

Wilt u een vraag stellen of heeft uw kind een blessure dan kunt u een afspraak inplannen via telefoonnummer: 013-5300220 of via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.