Gijs Verheijen - directeur

Mijn naam is Gijs Verheijen (1973), sinds 1992 bezig als fulltime-tennistrainer. Ik heb bij verschillende clubs in dienstverband gewerkt voordat ik in 2002 Tennisschool Gijs ben gestart.

Nu geef ik leiding aan het team van Tennisschool Gijs. Zelf heb ik altijd 1ste- en hoofdklasse niveau competitie gespeeld en ben 10 jaar 2-speler geweest. Van mijn 17e tot mijn 22ste jaar heb ik full-time gespeeld. Mijn hoogste ranking internationaal was de 920ste plaats op de ATP-lijst en nationaal was mijn hoogste notering 26ste in de single en 15de in de dubbel.

Wat drijft mij om iedere dag weer met veel plezier en passie dit werk te doen?

Als ik terug kijk op mijn eigen tenniscarrière dan komen bij mij altijd heel veel positieve gevoelens terug. Het was namelijk een fantastische tijd waarin ik de basis heb gelegd van alles wat ik daarna heb gedaan. Het heeft me gevormd en laten groeien als persoon. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf heel goed heb leren kennen, hoe ik reageer in situaties of hoe ik met verschillende zaken om ga. Door tennis heb ik geleerd grenzen te verleggen en met een doel ergens voor te gaan.

Daarnaast heb ik zoveel plezier beleeft aan het sporten en het beter en sterker worden als persoon, dat ik dit graag bij al mijn leerlingen wil laten voelen / ervaren. Dit kan bij iedereen op zijn eigen niveau, of je nu regionale, nationale of internationale ambities hebt. Dat ik daarin dagelijks samen mag werken met kinderen die een bovengemiddelde aanleg hebben voor tennis is een feest voor mij.