Tennisschool Gijs weer gecertificeerd door KNLTB : 2021-2022

Tennisschool Gijs en KNLTB zetten samenwerking voort

Goed nieuws! Komend jaar vervolgt de KNLTB de samenwerking met een aantal zorgvuldig geselecteerde tennisscholen binnen de KNLTB Jeugdopleiding. Het is bekend geworden dat de KNLTB de certificering van Tennisschool Gijs verlengt voor het seizoen 2021-2022.

De gecertificeerde tennisscholen hebben een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers. Concreet spreken we over spelers in de leeftijd 10/11 tot en met 13/14 jaar. De KNLTB helpt de gecertificeerde scholen zich verder te ontwikkelen als opleidingspartner en maakt met de scholen duidelijke afspraken over de te leveren prestaties binnen het vierluik ouders, spelers, tennisscholen en KNLTB én de manier hoe we elkaar daarop aanspreken.

Jacco Eltingh, Technisch en Commercieel Directeur KNLTB over het belang van deze samenwerking. “Komend jaar is wat mij betreft echt het jaar van de versnelling in deze samenwerking. De aantallen kinderen, het aantal scholen en de beschikbare middelen van de KNLTB moeten nu optimaal op elkaar afgestemd zijn om het maximale uit elkaar te halen. Met als grootste doelstelling om jeugdspelers die rugtas en omstandigheden mee te geven om een duurzaam toptennis leven te gaan leiden. Excuses en gebrek aan aandacht mogen wij uit geen enkele richting meer vernemen. En dat geldt natuurlijk als eerste voor onszelf als KNLTB!"

De gecertificeerde tennisscholen maken een jaar deel uit van het netwerk, startend op 1 september 2022. De samenwerking met de huidige scholen in het netwerk, loopt nog tot en met 31 augustus 2022.

Bron: KNLTB