Voorspeeldagen

Vanaf september 2016 werkt de KNLTB nauw samen met gecertificeerde tennisscholen. Deze tennisscholen spelen een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers. In totaal zijn er slechts 16 tennisscholen gecertificeerd in Nederland. Tennisschool Gijs is de gecertificeerde tennisschool in de regio centraal-brabant. De KNLTB scoutingsdag wordt georganiseerd door Tennisschool Gijs namens de KNLTB. Deze dag is bedoeld om het niveau van de kinderen uit de regio te monitoren en mogelijk spelers of spelertjes een plek aan te bieden in onze tennisschool. Ieder kind dat speelt in de kleuren rood, oranje en groen tennist kan deelnemen.

Voor wie is het?
Kinderen uit geboortejaar 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 die veel plezier hebben in tennis en daarnaast fanatiek zijn.

Inhoud van de KNLTB Scoutingsdag

De kinderen spelen een aantal wedstrijdjes waarbij met aangepast materiaal gespeeld wordt en waarbij plezier centraal staat. De scoutingsdag duurt circa 1.5 uur. Na een gezamelijke warming-up, zullen er wedstrijden gespeeld worden. Trainers van Tennisschool Gijs zullen van dit moment gebruik maken om het tennisniveau van de regio in te monitoren. Daarnaast is het doel kinderen met aanleg voor tennis uit de regio met elkaar in aanraking te laten komen. Voor alle kinderen hebben we altijd leuke goodies!

Eerst volgende scoutingsdag: Schrijf op tijd in want vol = vol

Wanneer: Zaterdag 25 juni van 10:00 uur tot omstreeks 11:30 uur.
Waar: Club Pellikaan, Tolkstaak 1, Goirle
Contactpersoon: Bonno van den Hout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-31787454.
Kosten deelname: gratis

Inschrijven:
Doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.