Inschrijven clubactiviteit

Inschrijfformulier Club Pellikaan:

Dit najaar is er weer de World Tour. Via deze pagina informeren we de kinderen t/m 11 jaar over de mogelijkheden.

De inschrijving is geopend tot en met zaterdag 2 jul!

De indeling van de teams gebeurd in overleg met de trainers. En bij de thuiswedstrijden zal er iemand aanwezig zijn om deze dagen te begeleiden.

De nadruk ligt op het samen spelen in teamverband, waarbij we waar mogelijk kiezen voor een indeling waarbij de kinderen 50% van de partijen kunnen winnen. Succesbeleving en ontwikkeling gaan hierbij hand in hand.

Het is niet verplicht om bij iedere speeldag aanwezig te zijn, al is dit wel een streven! Wel dienen er per speeldag minimaal 2 spelers per team aanwezig te zijn.

Verder wijzen we binnen elk team een ouder als captain aan, deze captain is vooral een aanspreekpunt in de vorm van het beheren van een groepsapp en bij vragen neemt deze persoon contact op met Pellikaan of Tennisschool Gijs.

Voorwaarden:

  •  Inschrijven voor zaterdag 2 juli 2018
  • Inschrijven is mee doen, we verwachten dat je dan ook zoveel mogelijk beschikbaar bent (in principe 100%). Mocht je nu al weten dat je niet beschikbaar bent op een bepaalde datum, vermeld dit dan bij opmerkingen bij het inschrijfformulier. Mocht je dit op een later pas weten, laat het tijdig weten aan je captain, zodat hier tijdig op geanticipeerd kan worden. De teams en de captains worden eind januari bekend gemaakt.
  • De world tour teams ontvangen uiterlijk 1 september informatie  over het wedstrijdschema en bijzonderheden.
  • TSG/Club Pellikaan behouden het recht inschrijvingen anders in te delen dan ingeschreven.
  • Tijdens de thuiswedstrijden is er iemand aanwezig om de kinderen te begeleiden
  • Binnen elk team wordt er 1 ouder aangewezen om als vast contact persoon te zijn bij bijzonderheden.
  • De kosten bedragen €20,- per persoon. Hiervan betaalt Club Pellikaan het inschrijfgeld van het team aan de KNLTB (Tennisbond) en de begeleiding en de ranja bij de thuis wedstrijddag 

 

Beschrijving World Tour;

De World Tour zijn korte wedstrijdjes voor de jongste kinderen op een aangepast veld met een speciale tennisbal. Deze aanpassingen zijn gemaakt op basis van de lengte en motorische ontwikkeling binnen bepaalde leeftijdsgrenzen. Deze wedstrijdjes zijn gericht op plezierbeleving en een extra stimulans in de tennisontwikkeling. Er kan ingeschreven voor rood (kinderen in de leeftijd 6-9 jaar) en oranje(kinderen met ervaring met tennis tussen 7en 11 jaar oud). Er is een keuze tussen Rood1, Rood2, Oranje1 en Oranje2. De '1' staat voor de sterkere categorie binnen een kleur. Bij de kleur rood wordt er gespeeld in de servicevakken en bij oranje op driekwart. Bij rood word er gespeeld om drie tie-breaks tot de 7. Bij oranje worden er 5 games gespeeld, met bij deuce beslissend punt.  Er wordt gespeeld in teamverband. Het is niet verplicht om bij iedere speeldag aanwezig te zijn, al is dit wel een streven! De speellocaties variëren per speeldag, iedere vereniging uit de competitie is één keer 'gastheer' tijdens de World Tour.

.

De data voor de world tour zijn op de volgende dagen, de wedstrijden vinden bijna altijd in de ochtend plaats.

Zondag 9 september
Zondag 16 september
Zondag 23 september
Zondag 30 september
Zondag 7 oktober

 

LEES GOED ALLE BOVENSTAANDE INFO!

Persoonlijke gegevens
Tennis gegevens