Inschrijven training

THEMATRAINING VOOR SENIOREN

Begin maart biedt Tennisschool Gijs de senioren de mogelijkheid om thema trainingen te volgen.
Deze trainingen worden verzorgt door de nieuwe trainer Emile Gilbers.
Deze training kosten per les €40,- en dienen bij de trainer contant afgerekend te worden.
Deze lessen duren 75 minuten en zijn te volgen met een groep van 2 tot 8 personen. De kosten van €40,- dienen onderling verdeeld te worden.
Je kunt met een groepje hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een persoon schrijft per mail de hele groep in en daarbij vermeld de persoon de volgende zaken:
- Onderwerp mail: Thematraining
- De 1ste en 2de voorkeur voor een datum en tijdstip. (meer mogelijkheden mag)
- Verder geef je aan met hoeveel personen je komt en wat het gemiddelde niveau van de groep is.
- In welk thema jullie les willen volgen.
- Je ontvangt per mail een bevestiging van het betreffende moment.

Je kunt zelf uit verschillende thema’s kiezen: Dubbelspel tactiek, service en return, topspin forehand en backhand, volleys en smash, service volley enzovoort.

let op: dagelijks zal de beschikbaarheid worden aangepast, het kan voorkomen dat nieuwe aanmeldingen net kruisen met een eerder aanmelding en de betreffende beschikbaarheid die nog verwerkt moet worden.

 Data:  Tijdstip:  Beschibaar of vol:
woe 4 maart   19:30  Beschikbaar
woe 4 maart  20:45  Beschikbaar
ma 9 maart  21:00  Beschikbaar
din 10 maart  19:30  Beschikbaar
din 10 maart  20:45  Beschikbaar


Meld je aan voor 1 maart via de mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zomertraining LTV Haaren

Vanaf week 14 starten we weer met de zomertraining voor alle leden van LTV Haaren. De lessen worden gegeven door Emile Gilbers, klik hier om met Emile kennis te maken. Het inschrijven werkt verder als vanouds, wanneer iemand van het gezin al staat ingeschreven, kan men inloggen met je email en wachtwoord, wanneer je deze niet meer hebt dan kun je deze opvragen met je email adres wat je hebt gebruikt bij de vorige inschrijving. Nieuwe gezinsleden kun je toevoegen en per persoon kun je lespakketten toevoegen. Schrijf je voor het eerst in en ben je dus helemaal nieuw? Klik dan op 'Meld je eerst aan'.

De zomerperiode bestaat uit 17 lesweken met 2 inhaalweken. We bieden weer diverse programma’s aan voor de jeugd en senioren. Tennisschool Gijs, de trainers en LTV Haaren zullen gezamenlijk er op toe zien dat de aanmeldingen conform de voorwaarden zullen worden verwerkt. Wanneer leerlingen door de beperkte mogelijkheden niet in een groepje kunnen worden ingedeeld zal de lesduur of de leskosten naar rato worden aangepast. Zie Voorwaarden voor de tennisles.
Bij de jeugd willen we de kinderen die samen de world tour of competitie spelen samen bij elkaar indelen. Wij staan open voor eventuele voorstellen dat deze groepjes zelf aangeven wanneer ze samen graag willen trainen.

Subsidie jeugd LTV Haaren
Ruim 3 jaar geleden is de vereniging de tennislessen bij de junioren gaan subsidieren om er voor te zorgen dat er meer jeugdleden bij LTV Haaren kwamen. Dat is gelukt. In deze periode is het aantal jeugdleden verdubbeld. De uitdaging ligt nu op het behouden van de leden. Uit onderzoek van de tennisbond, KNLTB, blijkt dat 'actieve' leden minder snel uitstromen en dat de uitval van bij grotere lesgroepen ook minder is dan bij kleine lesgroepen. Dit is te verklaren dat met een iets grotere groep de sociale binding onderling groter wordt en dat het deelnemen aan activiteiten de binding met de het 'tennis' en de binding met de vereniging vergroot. Samen met de vereniging hebben wij deze zaken opgepakt. De vereniging blijft de training subsidieren, wel zitten hier voorwaarden aan vast.
De jeugd t/m 12 dient de betreffende periode de World tour (rood, oranje of groene competitie) te spelen en de jeugd vanaf 13 jaar dient competitie te spelen om in aanmerking te komen voor subsidie. 
Naast het stimuleren van deelname aan activiteiten stimuleren we ook groepen van 5 of 6 personen. Je kunt je samen met je team genoten inschrijven. De lesduur en of het lesgeld zal dan naar rato worden aangepast. LET OP: het niveau en de verhinderingen die jullie samen hebben dienen het wel mogelijk te maken om met 5 of 6 tegelijker tijd te trainen. Mogelijk kun je onderling samen al momenten afstemmen dat jullie allemaal tegelijk kunnen.
Veel plezier!

Programma zomer 2020 vanaf week 14 (30 maart)

Lespakket: omschrijving Lesgeld Lesgeld inclusief subsidie

Junioren 4 t/m 6 jaar; 45 minuten 6 personen

€76,00   

Minioren/junioren t/m 12 jaar; 4 kinderen 45 min
Op basis van voorkeur kun je ook in een groep van 5 of 6 training worden ingedeeld. Een groep van 5 traint 60min en een groep van 6 traint 60min met korting naar rato. Let op het niveau en de verhinderingen dienen dit wel toe te staan

€178,00 €153,50

Junioren 13-17 jaar; 4 kinderen 60 min
Op basis van voorkeur kun je ook in een groep van 5 of 6 training worden ingedeeld. Het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Let op het niveau en de verhinderingen dienen dit wel toe te staan.

€240,00 €203,50 

Senioren vanaf 17 jaar; 4 volwassenen 60 min

€242,00  


Incasso vind plaats in week 18. Betalen in 3 termijnen is mogelijk, week 18, 23 en 27. Er zullen dan wel 7% administratiekosten in rekening worden gebracht. 

Klik HIER om in te schrijven t/m 12 maart.

AANBIEDING éénmaling voor nieuwe leden
Jeugd 7 t/m 12 jaar      €130,00 
Jeugd 13 t/m 17 jaar    €154,00 
Senioren vanaf 18 jaar €219,00

 Overzicht zomerlesweken

Week Lesweek  Opmerkingen 
14  1  
15  2  
16  3  Pasen
17  X Meivakantie
18  X Meivakantie 
19  4  Bevrijdingsdag
20  5  
21  6  Hemelvaart
22  7  
23  8  Pinksteren
24  9  
25  10  
26  11  
27  12  
28  13  
29-34  X Zomervakantie 
35  14  
36  15  
37  16  
38  17  
39 Inhaalweek  
40 Inhaalweek  
41