Inschrijven training

Beste leden,

Wij zijn ontzettend blij dat wij als Tennisschool Gijs de trainingen bij TCT mogen gaan verzorgen. We kijken ernaar uit om voor alle leden het spelplezier nog verder toe te laten nemen en kijken samen met de club uit naar een vruchtbare samenwerking. Naast Marlies Demmers, zijn wij ontzettend blij met
de nieuwe trainers Karen Reijnen en hoofdtrainer Bonno van den Hout. Wij denken dat dit het juiste trainerteam is voor TCT.
Wil je Marlies, Karen en Bonno beter leren kennen? Klik dan op hun naam.
In het menu 'contactgegevens trainers' vinden jullie hun contactinformatie, waar jullie met je vragen bij terecht kunnen. Bonno van den Hout zal het centrale aanspreekpunt zijn.

Zomertraining 2019 start in week 14, vanaf maandag 1 april;
De zomertraining onder leiding van het nieuwe trainersteam zal starten in de week van maandag 1 april. Inschrijving hiervoor dient digitaal te gebeuren via het programma 'yourtennis'. Inschrijving voor de zomertraining is open tot en met vrijdag 15 maart. 

Introductiecyclus nieuwe jeugdleden;
Nieuwe jeugdleden kunnen na de meivakantie (in de week van maandag 6 mei) starten met een 8weekse introductiecyclus. Hierbij is een leenracket inbegrepen. Je hoeft voor deze cyclus nog geen lid te zijn van TC Tilburg. Wel dient men zich in te schrijven via deze Klik HIER om je in te schrijven voor de introductiecursus jeugdleden die is geopend tot en met woensdag 1 mei.

Nieuw: 2de Trainingsmoment voor de junioren. Speciaal voor de jeugd is er 2de trainingsmoment op de vrijdagmiddag. Tijdens deze training zullen er doormiddel van verschillende oefeningen bewegingsvaardigheden en wedstrijdvaardigheden worden getraind. Verder staat tijdens deze trainingen het samenwerken met elkaar centraal. Dit moet leiden tot een betere binding onderling.  

Deze training start vanaf vrijdag 12 april. Van 17-18u de rode en oranje kinderen en van 18-19u de groene en gele kinderen. Je kunt je hiervoor alleen inschrijven wanneer je je al voor een reguliere training hebt ingeschreven.

Klik HIER om je in te schrijven voor de tennistraining die is geopend tot en met vrijdag 15maart.

Stappenplan inschrijven tennistraining;
-Klik op bovenstaande link.
-Klik op 'Meld je eerst aan' 
-Vul alle gegevens in en klik op aanmelden
-Ga naar je mailbox en bevestig daar je account
-Nu kun je in deze account je familieleden of jezelf snel aanmelden.

In overleg met de vereniging is besloten om tijdens de eerste en laatste week van de zomervakantie les aan te bieden. Dit om voor voldoende continuiteit te zorgen. Het lesrooster tref je in het menu aan de linkerkant van deze pagina. In onderstaande tabel tref je mogelijkheden voor training bij TCT. De zomertraining zal 18 weken duren voor junioren en senioren. Voor vragen en/of opmerkingen over trainingen zal Bonno van den Hout het centrale aanspreekpunt zijn. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-31787454.

 Lesgroep Prijs*  Prijs term. * +6%  Informatie 
 Junioren 6-8 personen €136,-    €48,05 18 weken 1 uur 
 Junioren 4 personen €210,-    €74,20 18 weken 1 uur 
 Junioren 2de trainingsmoment € 49,-  €17,31 16 weken 1 uur
 Senioren 4 personen €238,-    €84,09 18 weken 1 uur
 Senioren 3 personen €317,-   €112 18 weken 1 uur
 Senioren 2 personen €475,-   €167,83 18 weken 1 uur
Wedstrijdtraining 6 per. 1.5u €238,-   €84,10 18 weken 1..5 uur
 Senioren 4 per. overdag  €234,-   €82,68 18 weken 1 uur. Aanpassing lespakket mogelijk in overleg
Competitietraining 4-8 pers. €103,-  nvt 9 weken, prijs naar rato aantal personen. €103 is obv 6 personen.
Privéles 30 minuten €26,-   Aantal lessen en tijd in overleg.
Privéles 60 minuten €52,-   Aantal lessen en tijd in overleg.

* Incasso vindt plaats in week 18, wanneer je kiest om in termijnen te betalen dan vind de incasso plaats in week 18, 23 & 27.
Bij het betalen in termijnen betaal je een toeslag van 6% voor administratieve kosten.