Inschrijven training

TRAINING

Wij verzorgen voor jong en oud de tennistrainingen bij TV de Hopbel.
Voor de junioren tot 18 jaar is er een jaarprogramma wat begin september start. De inschrijving hievoor kan in augustus. 
Voor de senioren (17+)  zijn er verschillende momenten om eens kennis te maken met het fenomeen 'training'. Deze momenten worden door de club met mailings en nieuwsbrieven aangekondigd. Wij bieden in het voorjaar en najaar trainingsblokken.

Mocht je tussentijds willen instromen of heb je vragen? Neem dan contact op met de trainer. Klik links in het menu voor de contact gegevens.

7-weekse zomer trainingscyclus
Maandag 6 mei start er een 7 weekse lescyclus. Ideaal om je voor te bereiden op de aankomende voorjaarcompetitie! Uiteraard kan er altijd met de trainer overlegd worden wat je zou willen trainen tijdens de training. Er kan ingeschreven worden voor privé, 4 of 8 personen. 

 Lespakket Kosten 
7 weken 4 personen  €95,-
7 weken 8 personen  €49,-
Privé 1 of 2 pers.  €50,- per les

Klik hier om in te schrijven t/m vrijdag 19 april.

(senioren die later nog willen instromen kunnen het beste per mail contact op nemen)

Meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennistraining voor Junioren TV De Hopbel

T.V. De Hopbel is een familie vereniging: een vereniging voor iedereen! 

Tijdens georganiseerde activiteiten ligt het accent op plezierbeleving en tijdens de training ligt -naast plezierbeleving- ook  het accent op ontwikkeling.  De trainingen zullen worden verzorgd door een KNLTB gecertificeerde tennisschool: Tennisschool Gijs. Samen zullen wij de leden stimuleren om deel te nemen aan de activiteiten, de World Tour en competitie.

Training en activiteiten
U kunt uw kind via de verenigingssite aanmelden als lid en inschrijven voor de training.  Een jeugdlid is niet verplicht om te trainen; wel vinden wij het als vereniging erg belangrijk om de juiste vaardigheden en technieken aan te leren. Hiermee kunnen blessures in de toekomst voorkomen worden en wanneer uw kind beter gaat tennissen wordt het nóg leuker! 

Als lid kan uw kind deelnemen aan verschillende activiteiten op de vereniging, kijk daarvoor op de website van de vereniging. Verder promoten wij dat er meegedaan wordt aan de World Tour of competitie. De kosten van deelname aan deze activiteiten zijn al opgenomen in de contributie.

Klik hier om in te schrijven t/m 2 september. 

Men betaalt Tennisschool Gijs de training, het lidmaatschap betaalt men aan de club.
De inschrijving verloopt digitaal, de eerste keer moet je een account aanmaken en deze bevestigen. Onder de account kunnen verschillende familieleden worden ingeschreven. Voor een beknopte handleiding om in te schrijven klik je hier.

Voor meer informatie kun je contact op nemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lesprogramma: 32 lesweken start in week 38, vanaf 17 september. Geen les op officiële feestdagen en de officiële schoolvakantie weken.   

leeftijd

lid

Jaar programma
september'18-juni'19 **

<8

€       35,00

 €         84,00

8<10

€        35,00

 €         159,00

11<18

€        70,00

 €        159,00

Betalen van de tennislessen termijnen is mogelijk. In deze kosten zitten ook de deelname aan diverse activiteiten.
**TV de Hopbel subsidieert de (jaar)trainingen voor haar jeugdleden.