De Mattenkloppers

Tennisvereniging "De Mattenkloppers" te Waalwijk is een levendige club van ruim 400 enthousiaste leden. 
Van pupilletjes, als talent in de dop, tot cracks op leeftijd, die het nuttige met het aangename weten te combineren. Recreatief of superfanatiek, de faciliteiten zijn ruimschoots aanwezig. Zo kan ieder lid ’n balletje slaan op ons 9 kunstgrasbanen en 3 gravelbanen tellende park. Daarnaast zijn er sinds juli 2017 twee gloednieuwe padelbanen! Uiteraard beschikken we over ruime kleedkamers. Ook op het terras is het genieten. Met ligging op zuid en west, is met uitzicht op de eerste 3 banen, een natje en droogje snel uitgelopen tot in de late uurtjes.
Ook toeschouwers voor alle andere banen hebben prima uitzicht, sinds de 4 nieuwe kunstgrasbanen gesplitst zijn en voorzien zijn van verhoogde banken.
Daarnaast is de sportkantine een sociaal trefpunt, waar de faciliteiten van de door leden bedropen bar en keuken de nodige gezelligheid bieden. 

TV de Mattenkloppers 

Om te kunnen trainen bij De Mattenkloppers dien je lid te zijn van de vereniging. Jezelf inschrijven als ldi bij de Mattenkloppers kan hier. De verenigingswebsite kun je hier bekijken.
Kom eens kijken of neem contact op met de trainer voor de mogelijkheden om te trainen en tennissen bij TV De Mattenkloppers.