Inschrijven clubactiviteit

 

Inschrijfformulier Tennisschool Gijs

Dit najaar is het weer tijd voor de World Tour, groene competitie en de najaarscompetitie. Via deze pagina kan ingeschreven worden voor een van deze competities bij de Mattenkloppers, zie onderaan deze pagina. Inschrijving is geopend tot en met zondag 10 juni! De indeling van de teams gebeurd in overleg tussen de trainer Bonno en de verenigingscompetitieleider. Er wordt gespeeld in teamverband. Het is niet verplicht om bij iedere speeldag aanwezig te zijn, al is dit wel een streven! Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Bonno. De captains zullen opnieuw geloot worden, wie al captain is geweest in het voorjaar 2017, najaar 2017 of voorjaar 2018 zal niet meegenomen worden in de loting. De captains bij de groene en gele teams kunnen voor advies altijd terugvallen op de trainer en de verenigingscompetitie leider (VCL).
Bij de world tour zal de trainer op voorhand de teams en captain meer ondersteunen waar nodig.

Voorwaarden:

·         Inschrijven voor zondag 10 juni

·        Inschrijven is mee doen, we verwachten dat je dan ook zoveel mogelijk beschikbaar bent(in principe 100%). Mocht je nu al weten dat je niet beschikbaar bent op een bepaalde datum, vermeld dit dan bij opmerkingen bij het inschrijfformulier. Mocht je dit op een later pas weten, laat het tijdig weten aan trainer Bonno, zodat hier tijdig op geanticipeerd kan worden.
Het is mogelijk om als reserve/invaller mee te doen. Graag dit vermelden bij opmerkingen, samen met het aantal keer dat je maximaal zou willen spelen. Als je je opgeeft als invaller is dit GEEN garantie dat je ook daadwerkelijk zal spelen!

·       De teams en de captains worden begin juli bekend gemaakt.

·       De world tour teams ontvangen uiterlijk 23 augustus informatie  over het wedstrijdschema en bijzonderheden.

·       De groene en gele competitie ontvangen uiterlijk 30 augustus informatie over het wedstrijdschema en bijzonderheden.

·        Bij de groene en gele competitie hanteert de knltb boetes wanneer spelers en daardoor teams zich terug moeten trekken voor en tijdens de competitie welke behoorlijk kunnen oplopen. De KNLTB hanteert deze reglementen om een doorgang van alle wedstrijden plaats te kunnen laten vinden. Wanneer er sprake is van een ongeoorloofde terugtrekking, kan de vereniging deze boetes doorbelasten. De VCL beslist of het om een geoorloofde of ongeoorloofde terugtrekking gaat.

Beschrijving World Tour;

De World Tour zijn korte wedstrijdjes voor de jongste kinderen op een aangepast veld met een speciale tennisbal. Deze aanpassingen zijn gemaakt op basis van de lengte en motorische ontwikkeling binnen bepaalde leeftijdsgrenzen. Deze wedstrijdjes zijn gericht op plezierbeleving en een extra stimulans in de tennisontwikkeling. Er kan ingeschreven voor rood (kinderen in de leeftijd 6-9 jaar) en oranje(kinderen met ervaring met tennis tussen 7en 11 jaar oud). Er is een keuze tussen Rood1, Rood2, Oranje1 en Oranje2. De '1' staat voor de sterkere categorie binnen een kleur. Bij de kleur rood wordt er gespeeld in de servicevakken en bij oranje op driekwart. Bij rood word er gespeeld om drie tie-breaks tot de 7. Bij oranje worden er 5 games gespeeld, met bij deuce beslissend punt.  Er wordt gespeeld in teamverband. Het is niet verplicht om bij iedere speeldag aanwezig te zijn, al is dit wel een streven! De speellocaties variëren per speeldag, iedere vereniging uit de competitie is één keer 'gastheer' tijdens de World Tour.

De data voor de world tour zijn op de volgende dagen, de wedstrijden vinden bijna altijd in de ochtend plaats.

Zondag 9 september
Zondag 16 september
Zondag 23 september
Zondag 30 september
Zondag 7 oktober

Beschrijving groene competitie;

De groene competitie valt qua speeldata gelijk met de reguliere voorjaarscompetitie. De groene competitie is voor spelers tussen de 10 en 13 jaar oud waarbij word gespeeld met een zachtere bal. Er wordt gespeeld op de hele baan met reguliere telling waarbij de sets op 2-2 beginnen. De data zijn als volgt:

Zondag 16 september
Zondag 23 september
Zondag 30 september
Zondag 7 oktober
Zondag 14 oktober
Zondag 21 oktober
Zondag 28 oktober

Beschrijving voorjaarscompetitie;

De voorjaarscompetitie wordt voor jeugdspelers op zondag gespeeld. Er is de mogelijkheid om in te schrijven voor jongens, meisjes of gemengd. De KNLTB bepaald in welke klasse een team ingedeeld wordt. Speeldata zijn;

Zondag 16 september
Zondag 23 september
Zondag 30 september
Zondag 7 oktober
Zondag 14 oktober
Zondag 21 oktober
Zondag 28 oktober

 

 

Persoonlijke gegevens
Tennis gegevens