Inschrijven clubactiviteit

Inschrijfformulier TV Prinsejagt

Dit voorjaar is er weer de World Tour en de Groene competitie. Via deze pagina informeren we de leden en kan men zich inschrijven. De inschrijving is geopend tot en met zaterdag 22 december!

De indeling van de teams gebeurd in overleg met de trainer en de jeugdcommissie. 

De nadruk ligt op het samen spelen in teamverband, waarbij we waar mogelijk kiezen voor een indeling waarbij de kinderen 50% van de partijen kunnen winnen. Succesbeleving en ontwikkeling gaan hierbij hand in hand.
Bij de rode en oranje competitie is niet verplicht om bij iedere speeldag aanwezig te zijn, al is dit wel een streven! Bij de groene competitie is het verplicht om met minimaal 4 spelers aanwezig te zijn. Je speelt dan ook 4 singles en 2 dubbels.

Verder wijzen we binnen elk team een ouder als captain aan, deze captain is vooral een aanspreekpunt tussen de vereniging en de teamleden.

Voorwaarden:

  • Inschrijven voor 22 december 2017!
  • Inschrijven is mee doen, we verwachten dat je dan ook zoveel mogelijk beschikbaar bent (in principe 100%). Mocht je nu al weten dat je niet beschikbaar bent op een bepaalde datum, vermeld dit dan bij opmerkingen bij het inschrijfformulier. Mocht je dit op een later pas weten, laat het tijdig weten aan je captain, zodat hier tijdig op geanticipeerd kan worden. De teams en de captains worden eind januari bekend gemaakt.
  • De world tour teams ontvangen uiterlijk 1 maart informatie  over het wedstrijdschema en bijzonderheden.
  • De groene en gele competitie ontvangen uiterlijk 1 april informatie over het wedstrijdschema en bijzonderheden.
  • TV Prinsejagt behoud het recht inschrijvingen anders in te delen dan ingeschreven.

 

Beschrijving World Tour;

De World Tour zijn korte wedstrijdjes voor de jongste kinderen op een aangepast veld met een speciale tennisbal. Deze aanpassingen zijn gemaakt op basis van de lengte en motorische ontwikkeling binnen bepaalde leeftijdsgrenzen. Deze wedstrijdjes zijn gericht op plezierbeleving en een extra stimulans in de tennisontwikkeling. Er kan ingeschreven voor rood (kinderen in de leeftijd 6-9 jaar) en oranje(kinderen met ervaring met tennis tussen 7en 11 jaar oud). Er is een keuze tussen Rood1, Rood2, Oranje1 en Oranje2. De '1' staat voor de sterkere categorie binnen een kleur. Bij de kleur rood wordt er gespeeld in de servicevakken en bij oranje op driekwart. Bij rood word er gespeeld om drie tie-breaks tot de 7. Bij oranje worden er 5 games gespeeld, met bij deuce beslissend punt.  Er wordt gespeeld in teamverband. Het is niet verplicht om bij iedere speeldag aanwezig te zijn, al is dit wel een streven! De speellocaties variëren per speeldag, iedere vereniging uit de competitie is één keer 'gastheer' tijdens de World Tour.

De data voor de world tour zijn op de volgende dagen, de wedstrijden vinden bijna altijd in de ochtend plaats.

Zondag 18 maart
Zondag 25 maart
Zondag 2 april
Zondag 10 juni
Zondag 17 juni
Zondag 24 juni
Zondag 1 juli

Beschrijving groene competitie;

De groene competitie valt qua speeldata gelijk met de reguliere voorjaarscompetitie. De groene competitie is voor spelers tussen de 10 en 13 jaar oud waarbij word gespeeld met een zachtere bal. Er wordt gespeeld op de hele baan met reguliere telling waarbij de sets op 2-2 beginnen of tot de 4 wordt gespeeld. De data zijn als volgt:

Zondag 8 april
Zondag 15 april
Zondag 22 april
Zondag 6 mei
Zondag 13 mei
Zondag 27 mei
Zondag 3 juni

LEES GOED ALLE BOVENSTAANDE INFO!

 

Persoonlijke gegevens
Tennis gegevens