Contact gegevens trainer


Brechtje Bruls
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-53420345


Fabian Sachez van der Maarel 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0
6-45927480

Beste leden van Sla Raak,

Afgelopen zomer hebben het wegvallen van Saskia opgevangen met Monique en Helga. Kijkend naar de groei van de uren hebben we nu voor een structurele invulling gekozen om een andere full-time trainer de uren met Brechtje te laten geven. Fabian heeft al bijna 20 jaar ervaring met alle niveau’s in binnen en buitenland (o.a. op de Tennisacademy JC Ferrero, winnaar Roland Garros 2003).
Fabian heeft een B-licentie waarmee je les kunt geven aan spelers tot en met niveau 3. Fabian heeft verder alle tenniskids diploma’s waarin de trainers werkvormen mee krijgen om de kinderen van 5 t/m 12 nog beter vaardigheden aan te leren.
Fabian zal naast het geven van de lessen Brechtje en de vereniging verder ondersteunen in het uitvoeren van allerlei taken. Fabian zal als echte clubtrainer naast Brechtje gaan functioneren en op deze wijze gaan we het tennis nog meer op de kaart zetten bij Sla Raak. Fabian stelt zichzelf hieronder nog even kort voor:

 

 ‘Hallo Leden van Sla Raak,

 

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Fabian Sanchez Van der Maarel. Ik woon in Eindhoven samen met mijn vriendin en onze 2 jongens. Ik heb mijn eerste ballen op Ibiza leren slaan. 

In de jeugd heb veel gespeeld tot de druk met studie te hoog werd. Na mijn studie Toerisme ben ik begonnen mijn trainer met tennisles te helpen. Het beviel erg goed dus heb ik me er verder in verdiep. Inmiddels heb ik de B licentie en vele aanvullende cursussen afgerond. 

Ik heb er zin om een positieve bijdrage te leveren aan de vereniging en ik kijk er naar uit om samen met Brechtje te mogen lesgeven. 

  

Tot ziens op en naast de baan.

 

 

Fabian’